Universkin: huidserums op maat

   De wetenschap achter de magie

De huid is ons grootste orgaan en toch is dit het laatste dat wordt gevoed. 60 procent van wat we op onze huid smeren wordt geabsorbeerd in ons lichaam. Dus is het echt belangrijk dat we weten wat we gebruiken en dat we de puurste, meest zuivere en effectieve ingrediënten gebruiken die beschikbaar zijn.

Door Universkin is het tijd voor een verandering in huidbehandeling!!!

Universkin is ontstaan uit de idee van het gebruik van simpele maar effectieve ingrediënten. Het basisserum bestaat uit 11 ingrediënten, waaronder biomimetische peptiden, die het natuurlijke regeneratieve proces van de huid nabootsten, en gebruikt nanotechnologie om een revolutionair systeem van huidpenetratie te verkrijgen dat een optimale werking van de actieve ingrediënten verzekert.

Dankzij 19 actieve werkstoffen die allen in hun zuiverste vorm kunnen gemengd worden met het serum, kunnen we verschillende huidafwijkingen behandelen of preventief aanpakken om het ontstaan te voorkomen. De tijd van de ‘één-voor-iedereen’ behandeling is achter de rug. Dankzij de 1159 verschillende mogelijke formules wordt uw serum op uw huid afgestemd. Alleen voor u en dit wordt ter plaatse voor u gemengd.

Uw formule kan aangepast worden aan de behoeften van uw huid en de noden van de huid gedurende het ganse jaar. Winter en zomer zijn in onze contreien nogal verschillend…

Of uw huid heeft door de koude winterlucht meer hydratatie nodig of meer bescherming voor de zon in de zomer, we passen de actieve bestanddelen aan op een manier dat uw huid steeds in optimale conditie is.

Welkom tot de echt gepersonaliseerde huidbehandeling!

Het basis serum bestaat uit onder meer 10 % omega 3, 2.0 % hyaluronzuur, 5% viamine E en biomimetische petiden.

Hoe gaan we te werk?
Eerst vullen we samen een vragenlijst in over de kenmerken van uw huid. Daarna nemen we foto’s met verschillende lichtinvallen om uw huid te observeren en het belangrijkste probleem op dat moment te kunnen aanpakken.

We beslissen samen welke problemen we aanpakken en dan beslist Dr. Verleysen welke actieve bestanddelen op dat moment het meest geschikt zijn voor u en uw huid.

De problemen die kunnen aanpakken zijn de volgende:

  • Oxidatieve stress: Dagelijks wordt onze huid blootgesteld aan verschillende oxidanten (zon, sigaretterook, airco, microstofdeeltjes,….) en deze gaan het natuurlijke verouderingsproces versnellen. Daardoor krijgt de huid ongewenste pigmentatievlekken, roodheid, rimpels,enzovoort… Met de juiste behandeling kunnen we dit verouderingsproces een beetje terugdraaien en afremmen. Zo gaat uw huid weer een jongere uitstraling krijgen!
  • Volumeverlies
  • Geïrriteerde of ontstoken huid: Roodheid, couperose, rosacea,…
  • Droge huid
  • Verandering van huidtextuur
  • Vette huid
  • Pigmentatieproblemen
  • Huidfloraproblemen: Puistjes, mee-eters, acné,…

Dr. Verleysen mengt de actieve ingrediënten in het serum op het moment van de consultatie. Eventueel kan er nog een crème worden aangeraden. Zo is bvb. zonnebescherming steeds noodzakelijk!

Universkin is een nieuwe standaard in huidverbetering. Nu kan u zelf beslissen om uw huid de beste voeding te geven.

Indien u dit wenst kan u een afspraak maken voor meer informatie tijdens een consult bij Dr. Verleysen op het nummer +32(0)475/73.42.53